Μαρτίνς: «Είναι απαράδεκτο ότι ο διαιτητής δεν απέβαλε τον παίκτη της Άιντραχτ»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη φάση της μη αποβολής του Μπαρκόκ για το μαρκάρισμα στον Ρέαμπτσιουκ

Μαρτίνς: «Είναι απαράδεκτο ότι ο διαιτητής δεν απέβαλε τον παίκτη της Άιντραχτ»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη φάση της μη αποβολής του Μπαρκόκ για το μαρκάρισμα στο Ρέαμπτσιουκ και τόνισε: «Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα, σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Εμείς ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε δύο λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Απειλήσαμε περισσότερο και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έτσι δείχνουν τα στατιστικά. Σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, χάσαμε από τα λάθη μας.

Για τη φάση της μη αποβολής: Αφού δόθηκε η κίτρινη κάρτα, προφανώς είδε ο διαιτητής το χτύπημα. Οπότε αφού το είδε, είναι απαράδεκτο ότι δεν απέβαλε τον παίκτη της Άιντραχτ. Επηρεάστηκε αρκετά ο Ρέαμπτσιουκ στο δεύτερο ημίχρονο από αυτό το χτύπημα. Λυπούμαστε που δεν ελέγχθηκε και το δεύτερο γκολ μέσω VAR.

Για την πρώτη θέση: Δεν εξαρτάται από εμάς η πρώτη θέση. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα δύο ματς για να προκριθούμε και εξαρτάται από τους υπόλοιπους για να δούμε τι θα γίνει με την πρώτη θέση.