Ολυμπιακός - Άιντραχτ: Νοκ άουτ ο Κόστιτς, απών και ο Χρούστιτς

Τεράστια απουσία για την Άιντραχτ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (4/11) καθώς δεν ταξίδεψε στην Αθήνα ο κορυφαίος παίκτης της, ο Σέρβος Φίλιπ Κόστιτς. Απών και ο επίσης τραυματίας Χρούστιτς. 

Ολυμπιακός - Άιντραχτ: Νοκ άουτ ο Κόστιτς, απών και ο Χρούστιτς

Σοβαρό τελικά αποδείχτηκε το πρόβλημα με τον Φίλιπ Κόστιτς και ο Σέρβος άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν ταξίδεψε στην Αθήνα για τον αγώνα της Πέμπτης (4/11) με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Ο Κόστιτς έχει ενοχλήσεις και δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Άιντραχτ πριν από την πτήση για την Ελλάδα, με συνέπεια να αποκλειστεί από τον Όλιβερ Γκλάσνερ.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Αϊντίν Χούστιτς, επίσης λόγω τραυματισμού. Για τον Αυστραλό μέσο ο Γκλάσνερ έχει λύσεις αντικατάστασης κάτι που δε συμβαίνει με τον Κόστιτς, ο οποίος είναι αναντικατάστατος και ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας.

Δεν θα παίξουν με τον Ολυμπιακό ο Γκονζάλο Πασιένσια λόγω τραυματισμού, όπως και ο Λενς που είναι εδώ και καιρό νοκ άουτ ενώ υπολογίζονται ο Ρόντε και ο Γιάκιτς που δεν είχαν αγωνιστεί με την Λειψία.

Στην αποστολή μετέχουν 21 παίκτες: Τραπ, Εντικά, Ιλσάνκερ, Γιάκιτς, Σο, Λάμερς, Χιντερέγκερ, Κάμαντα, Ρόντε, Τουρέ, Μπορέ, Χασέμπε, Τσάντλερ, Χάουγκε, Ντα Κόστα, Μπαρκόκ, Λίντστρεμ, Τούτα, Ντουρμ, Ράμαζ, Χορτς.