Ολυμπιακός - Άιντραχτ: «Πονοκέφαλος» με Κόστιτς για Γκλάσνερ

Δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (3/11) ο Φίλιπ Κόστιτς, σοβαρό πρόβλημα για τον Όλιβερ Γκλάσνερ ενόψει του αγώνα της Άιντραχτ με τον Ολυμπιακό. Ταξιδεύει στην Αθήνα, θα προσπαθήσει να παίξει σύμφωνα με τους Γερμανούς. 

Ολυμπιακός - Άιντραχτ: «Πονοκέφαλος» με Κόστιτς για Γκλάσνερ

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πριν από το ταξίδι στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (4/11) για την 4η αγωνιστική του Europa League, με τον Φίλιπ Κόστιτς να μην προπονείται λόγω μυϊκών ενοχλήσεων. Το μεγάλο αστέρι της Άιντραχτ θα είναι στην αποστολή, σύμφωνα με τους Γερμανούς και θα προσπαθήσει να αγωνιστεί, αλλιώς ο Όλιβερ Γκλάσνερ θα έχει πολύ μεγάλο θέμα αντικατάστασης του Σέρβου που είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας. Στα ρεπορτάζ στη Φρανκφούρτη αναφέρεται και το ενδεχόμενο ο Γκλάσνερ να προτίμησε να μην πιέσει τον παίκτη του ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στην κρίσιμη αναμέτρηση.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Αυστραλός μέσος Αϊντίν Χούστιτς που επίσης χτύπησε την Τρίτη (2/11), αλλά για τις θέσεις των χαφ ο Γκλάσνερ δεν έχει πρόβλημα αφού οι επιλογές του είναι πολλές. Κι ο Χούστιτς δεν προοριζόταν για βασικός.

Η γερμανική ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γκονζάλο Πασιένσια, Κρίστοφερ Λενς, ενώ αμφίβολος είναι και ο ανέτοιμος Σεμπάστιαν Ρόντε.