Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού ξέρει ότι παίζει με Άιντραχτ, αλλά δεν γνωρίζει τη... θέση του

Ο Αγκιμπού Καμαρά που σίγουρα θα ξεκινήσει στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη, περιμένει να δει σε ποια θέση θα τον χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού ξέρει ότι παίζει με Άιντραχτ, αλλά δεν γνωρίζει τη... θέση του

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πλέον, δεν έχει και καμία... διάθεση να αποκαλύψει τα πλάνα του στους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους έχει όλους σε εγρήγορση.

Αν θα πρέπει πάντως κάποιοι να νιώθουν ασφαλείς ότι θα δουν τα ονόματά τους στην ενδεκάδα είναι οι Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας και Αγκιμπού Καμαρά.

Εκκρεμούν δύο θέσεις. Η μία αφορά την κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Ελ Αραμπί και Τικίνιο και η δεύτερη στα «φτερά» ή στα χαφ ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει ο Μαρτίνς.

Αν θα πάει με τριάδα στα χαφ τότε ο Κούντε θα πλαισιώσει τους Μαντί και Εμβιλά. Αν πάει με τον Αγκιμπού στον άξονα, τότε ο Ρόνι Λόπες είναι το φαβορί για να βρεθεί στα άκρα της επίθεσης, με τον Βαλμπουενά να είναι αουτσάιντερ. Αουτσάιντερ θα είναι και ο Ονιεκούρου.

Αν δούμε λίγο πιο σφαιρικά την κατάσταση με την ενδεκάδα που δουλεύει ο Μαρτίνς για το ματς με τους Γερμανούς, ουσιαστικά εκείνος που είναι σε... εκκρεμότητα είναι ο Αγκιμπού, ο οποίος γνωρίζει ότι θα ξεκινήσει, αλλά δεν ξέρει σε ποια θέση θα αγωνιστεί. Αν θα περάσει στα χαφ ή στα πλάγια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σαν να δίνει μία εντύπωση ότι θα προτιμούσε να τον περάσει πίσω από τον φορ, έτσι ώστε να βγαίνει με... φόρα στην πρώτη πάσα που θα γίνεται από την αντίπαλη άμυνα και να χτυπήσει την Άιντραχτ στο τρανζίσιον.

Για να δούμε λοιπόν... Ίσως στην τελευταία προπόνηση να φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του, αν και στο πρόσφατο παρελθόν δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση να αποκαλύπτει τα πλάνα του.