Βατσλίκ: «Βήμα πρόκρισης με την Άιντραχτ, σκληρό ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Τόμας Βατσλίκ με ανάρτηση του στα social media έδωσε το σύνθημα για βήμα πρόκρισης του Ολυμπιακού στο ματς με την Άιντραχτ, ενώ χαρακτήρισε σκληρό τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Βατσλίκ: «Βήμα πρόκρισης με την Άιντραχτ, σκληρό ματς με τον ΠΑΟΚ»

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League στον εντός έδρας αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εμφανίστηκε ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας με ανάρτηση του στο facebook τόνισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα από τα πιο σκληρά και σημαντικά ματς στην Ελλάδα, ενώ με την Άιντραχτ θα γίνει βήμα πρόκρισης.

Αναλυτικά ο Τόμας Βατσλίκ έγραψε:

«Εάν δεν υπολογίσουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ιστορικά είναι ο πιο μεγάλος μας αντίπαλος το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα από τα πιο σκληρά ματς αλλά και πιο σημαντικά που έχω παίξει / έχουμε παίξει στην Ελλάδα έως τώρα. Κρίμα που δεν είχαμε τους φιλάθλους μαζί μας. Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι αρμόδιοι μας είχαν τιμωρήσει για καπνογόνα με ποινή μίας αγωνιστικής αποκλεισμού της έδρας. Ευτυχώς δεν το ‘πληρώσαμε’ αυτό. Νικήσαμε τον ΠΑΟΚ 2-1 και έτσι βρεθήκαμε στην πρώτη θέση και αυτό μας έδωσε χαρά αλλά και παρηγοριά που δεν είχαμε τον κόσμο μας.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν πιο δυνατοί στο ματς και πήραμε το προβάδισμα με 2 γκολ, που αποδείχθηκε καθοριστικό για το τέλος. Μετά από ένα ανεπιτυχές ματς στο Europa στη Φρανκφούρτη πήγαμε την ομάδα στον σωστό δρόμο και επιστρέψαμε στις νίκες. Πιστεύω πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Άιντραχτ στην έδρα μας και θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης».