Αλμάμι Τουρέ: «Νόμιζα ότι ήμουν οφσάιντ! - Είχαμε μελετήσει τον Ολυμπιακό»

O σκόρερ του δεύτερου γκολ της Άιντραχτ, Αλμάμι Τουρέ, δήλωσε πως η ομάδα της Φρανκφούρτης είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αλμάμι Τουρέ: «Νόμιζα ότι ήμουν οφσάιντ! - Είχαμε μελετήσει τον Ολυμπιακό»

Ο Αλμάμι Τουρέ, σκόρερ του δευτέρου γκολ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου στο ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό (3-1), για την 3η αγωνιστική του Europa League, τόνισε ότι η ομάδα του είχε μελετήσει πολύ καλά την ομάδα του Πειραιά, ενώ παραδέχθηκε ότι στο γκολ που σημείωσε ένιωσε έκπληξη, γιατί νόμιζε ότι ήταν οφσάιντ.

«Κάναμε έναν καλό αγώνα. Υλοποιήσαμε πολύ καλά τις οδηγίες του προπονητή μας και όλα όσα κάναμε στην προπόνηση. Μελετήσαμε πολύ καλά στο βίντεο τον Ολυμπιακό και διαπιστώσαμε ότι δεν ανταποκρίνεται πάντα καλά στις δεύτερες μπαλιές», τόνισε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού κλαμπ, για να προσθέσει:

«Όταν ο Τζίμπι (σ. ο Σόου που του έδωσε την ασίστ) πήρε την μπάλα, ένιωσα ότι είναι η ευκαιρία μου και ήθελα απλώς να παραμείνω συγκεντρωμένος για να σκοράρω. Ευτυχώς, τα κατάφερα.

Ένιωσα έκπληξη γιατί νόμιζα ότι ήμουν οφσάιντ. Είχαμε συγκέντρωση και πιέσαμε με συνέπεια. Επιστρέψαμε από μία κακή απόδοση του Σαββάτου. Επανορθώσαμε, μεταξύ άλλων μέσω μιας σταθερής άμυνας».