Αυτή η ήττα θα του κάνει ζημιά αν διαβαστεί λάθος

Η πρώτη ήττα δεν ρίχνει κάτω τον Ολυμπιακό, αλλά μπορεί να του προκαλέσει προβλήματα εάν δεν διαβαστεί σωστά.

Αυτή η ήττα θα του κάνει ζημιά αν διαβαστεί λάθος

Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η πρώτη ήττα της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό. Αυτό έγινε στη Φρανκφούρτη και σε ένα ματς που η ομάδα του Πειραιά δεν το είδε σαν τυπική διαδικασία, αλλά σαν ευκαιρία να τελειώσει την Ευρώπη από την 3η αγωνιστική. Αυτό δείχνει ο τρόπος με τον αντιμετώπισε το ματς ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παρέταξε την ομάδα του με την καλύτερη ενδεκάδα, με τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί βασικότατους.

Ο Ολυμπιακός έχασε από έναν αντίπαλο που δεν είναι καλύτερος του, αλλά τον έκανε σε αυτό το παιχνίδι να φαίνεται πολύ ανώτερος του. Ήταν καλύτερη ομάδα η Άιντραχτ, αλλά αυτό συνέβη γιατί σε μεγάλο βαθμό της το επέτρεψε ο Ολυμπιακός. Ένας Ολυμπιακός που ήταν αρκετά κουρασμένος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν το παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του είχε θέμα κόπωσης. Ήταν ξεκάθαρο, όμως, ήταν οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών δεν είχαν έκρηξη, δεν είχαν ένταση και με τον τρόπο τους δεν τρόμαζαν τους αντιπάλους τους. Το γεγονός πως τα δύο λεπτά καθυστερήσεων του πρώτου μέρους φάνηκαν αιώνες λέει πολλά. Δεν ξεκόλλησε η μπάλα από την περιοχή του σε αυτό το δίλεπτο και φυσικά το γκολ ήρθε σε μία φάση που έχει γίνει δοκάρι και στη δεύτερη μπαλιά μένει βιδωμένη όλη η ομάδα.

Αυτή η ήττα δεν ρίχνει κάτω τον Ολυμπιακό και προς το παρόν δεν του δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα. Θα του δημιουργήσει, όμως, αν δεν εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πάρει τα ματς που έρχονται στην Ευρώπη.

Θα του δημιουργήσει πολύ περισσότερα αν δεν διαβαστεί σωστά απ’ όλους. Τέτοια αποτελέσματα βγαίνουν σε καλό αν έχουν τη σωστή ανάγνωση. Και όσο κι αν δεν το παραδέχεται ο Πέδρο Μαρτίνς, το θέμα είναι πως πρέπει να ανοίξει το ροτέισον γιατί υπάρχει κόπωση.