Μπουχαλάκης: «Να μας αφυπνίσει η ήττα. Στόχος μας η πρόκριση και η πρώτη θέση»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης του Ολυμπιακού τόνισε πως η ήττα (3-1) από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη πρέπει να αφυπνίσει τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της συνέχειας.

Μπουχαλάκης: «Να μας αφυπνίσει η ήττα. Στόχος μας η πρόκριση και η πρώτη θέση»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναφέρθηκε στα λάθη του Ολυμπιακού και την ήττα (3-1) από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη για το Europa League, τονίζοντας πως πρέπει να «αφυπνίσει» τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της συνέχειας.

«Αν δεχτείς ένα γκολ σε ένα τόσο καίριο σημείο, η ψυχολογία σου αλλάζει με το τέλος του ημιχρόνου. Θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου. Δεν μας βγήκε όμως το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το ματς, να δούμε τα λάθη μας. Είχαμε αρκετά λάθη και σε τέτοιο επίπεδο είναι δύσκολο να συγχωρεθούν από τους αντιπάλους. Έχουν την ποιότητα να τελειώσουν τις φάσεις. Προχωράμε. Στόχος μας η πρόκριση και η πρώτη θέση. Παίξαμε με, όλους τους αντιπάλους και γνωρίζουμε ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε αυτό που θέλουμε», είπε σχετικά.

Για την πρώτη ήττα στη σεζόν, τόνισε:

«Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Να μας αφυπνίσει λίγο. Είναι μία καλή ευκαιρία, να πεισμώσουμε, να δουλέψουμε. Η χρονιά είναι μεγάλη. Πρέπει να έχουμε καλύτερο πρόσωπο στην Ευρώπη αν θέλουμε να προχωρήσουμε. Έχουμε πολλά ματς. Από αύριο αρχίζει μία νέα μέρα. Να βελτιωθούμε και θα γινόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα».