Ολυμπιακός: Οι αλλαγές και η έκπληξη του Μαρτίνς

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση στον Ρέντη. Έκανε πολλές δοκιμές και όλα δείχνουν ότι θα βάλει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές και η έκπληξη του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του με δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές και δοκιμάζεται στη Φρανκφούρτη με στόχο να διατηρήσει το αήττητο που τρέχει από το ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες ο Ολυμπιακός κλήθηκε να ανταπεξέλθει σε μία δύσκολη εβδομάδα με Αστέρα Τρίπολης, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό. Με την επανέναρξη των υποχρεώσεων περιμένει τους Πειραιώτες μία αντίστοιχη εβδομάδα. Ήδη έπαιξε το πρώτο ματς στα Γιάννενα και έχει μπροστά του Άιντραχτ και ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να διαχειριστεί δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, τα οποία κρίνουν την πρώτη θέση σε Europa League και Super League. Στη Φρανκφούρτη θεωρητικά του κάνει και η ισοπαλία του Ολυμπιακού για να μείνει πρώτος, αλλά με διπλό θα γίνει το αφεντικό του ομίλου.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε στον Ρέντη ο κόουτς φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Έκανε πολλές δοκιμές για να θολώσει τα νερά και να δείξει γι’ ακόμα μία φορά πως κρύβει άσο στο μανίκι του. Σε σχέση με το ματς κόντρα στα Γιάννενα το πιο πιθανό είναι να δούμε στην αρχική ενδεκάδα τους Εμβιλά, Ελ Αραμπί.

Αμφότεροι έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΣ ως αλλαγή και επηρέασαν προς το καλύτερο το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Η έκπληξη που έχει τις πιθανότητες είναι ο Ρόνι Λόπες. Τον δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση για τα άκρα της επίθεσης και δεν αποκλείεται να τον δούμε από την αρχή.