Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τα εντυπωσιακά γκράφιτι των οπαδών (pic)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχουν φροντίσει να δείξουν πως η περιοχή κοντά στο γήπεδο της ομάδας τους, τους ανήκει.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τα εντυπωσιακά γκράφιτι των οπαδών (pic)

Το Deutsche Bank Park βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης μέσα σε ένα δάσος. Πολύς κόσμος επιλέγει στο δάσος να κάνει τον περίπατο του και άλλοι να τις βόλτες τους με ποδήλατα. Είναι μία όμορφη περιοχή μέσα στο πράσινο. Μπορεί να δει κανείς ακόμη και γονείς με τα καροτσάκια να βγάζουν τα μωρά τους βόλτα.

Όσο πλησιάζεις προς το γήπεδο της Άιντραχτ, όμως, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το μέρος ανήκει στους Ultras της. Οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας της Φρανκφούρτης έχουν φροντίσει να αφήσουν τα σημάδια τους σε σχεδόν κάθε κοντινό σημείο στο γήπεδο.

Γέφυρες και υπόγειες διαβάσεις είναι ζωγραφισμένες με το σήμα της ομάδας τους για να θυμίζει σε όλους πως αυτή είναι η περιοχή τους. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στη βασική μας φωτογραφία η υπόγεια διάβαση που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του γηπέδου είναι ζωγραφισμένη με εντυπωσιακά γκράφιτι. Μπαίνοντας σε αυτήν, όμως, σε πιάνει ένα σφίξιμο, διότι θα δεις στον τοίχο ζωγραφισμένα πρόσωπα οπαδών της Άιντραχτ και στη μνήμη τους αναμμένα κεριά.

Ακόμη, πάντως παραμένει ένα μυστήριο αν οι οργανωμένοι της Άιντραχτ θα δώσουν σύσσωμοι το παρών στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, διότι με τη Χέρτα είχαν κάνει αποχή λόγω της διαφωνίας που είχαν για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στην κερκίδα τους.