Αγκιμπού: «Κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Ο Αγκιμπού Καμαρά μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ και για την αγωνιστική του άνοδο τονίζοντας ότι όλα οφείλονται στη δουλειά.

Αγκιμπού: «Κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής»

Ο Αγκιμπού Καμαρά εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Αφρικανός δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει μπροστά σε αρκετό κόσμο, ενώ από την άλλη τόνισε πως η αγωνιστική του άνοδος οφείλεται στη δουλειά.

Αναλυτικά ο Αγκιμπού Καμαρά μίλησε:

Πλέον είσαι βασικό μέλος της ενδεκάδας του Ολυμπιακού. Πως διαχειρίζεσαι αυτή την εκτόξευση στην πορεία σου;

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο τόσο γρήγορα. Είναι πάντα δύσκολο να προσαρμόζεσαι σε μία μεγάλη ομάδα. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για εμένα και με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου. Υπάρχουν στην ομάδα τα αδέρφια μου που με βοήθησαν πάρα πολύ, αλλά να ξέρετε ότι τα πάντα οφείλονται στην πολύ σκληρή δουλειά.

Επειδή έχεις αγωνιστεί και στα άκρα και στο κέντρο που αισθάνεσαι καλύτερα να παίζεις;

Δεν είμαι εδώ για να λέω τη γνώμη μου είμαι εδώ για να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή. Ότι μου ζητήσει ο προπονητής θα το κάνω. Είναι απίστευτο που θα παίξω μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που θα βρεθώ μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο.