Άιντραχτ - Ολυμπιακός: «Μανούλα» στα ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια ο Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί τον «Νο1» κίνδυνο για την άμυνα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και όχι άδικα! Πόσα γκολ έχει πετύχει ο Μαροκινός στην Ευρώπη μακριά από το Καραϊσκάκη, στοιχείο στο οποίο στέκονται οι Γερμανοί. 

Άιντραχτ - Ολυμπιακός: «Μανούλα» στα ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια ο Ελ Αραμπί

Ρίχνοντας μια ματιά στον γερμανικό Τύπο, τότε θα διαπιστώσει κάποιος ότι στέκονται σε τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο πρώτος είναι ο Παπέ Σισέ λόγω των πολύτιμων λύσεων που δίνει μέσω των στατικών φάσεων. Ο δεύτερος είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος λόγω της θητείας του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Και ο τρίτος είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί για... ευνόητους λόγους φυσικά. Ο Μαροκινός φορ πάντοτε βρίσκεται στην κορυφή των σημειώσεων στους «κατασκόπους» των αντιπάλων ομάδων.

Πάντοτε εμφανίζεται ως ο «Νο1» κίνδυνος για τους αντιπάλους του και η Άιντραχτ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ειδική αναφορά κάνουν οι Γερμανοί για την ευκολία με την οποία σκοράρει μακριά από το Καραϊσκάκη.

Από το καλοκαίρι του 2019 που πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στην Ελλάδα, ο Ελ Αραμπί μετράει συνολικά 7 γκολ σε εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Η αρχή είχε γίνει με την Κράσνονταρ στην Ρωσία, όπου είχε σκοράρει μάλιστα δύο φορές!

Στη συνέχεια ακολούθησε η «βολίδα» στο Λονδίνο επί της Τότεναμ (ήττα 2-4) και η πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό στις εκτός έδρας ευρωπαϊκές αποστολές ολοκληρώθηκε με το νικητήριο τέρμα στο «έπος» του Εμιρέιτς κόντρα στην Άρσεναλ τον Φεβρουάριο του 2020.

Την περσινή χρονιά ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο 1-0 επί των «κανονιέρηδων» πάλι στο Εμιρέιτς τον περασμένο Μάρτιο, αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό, καθως ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 1-3 στο Καραϊσκάκη.

Φέτος έχει ήδη δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Συγκεριμένα στο 2-2 με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα και στον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς στο Ράζγκραντ.