Ο Ολυμπιακός θα πάρει 1.200 εισιτήρια για τη Φρανκφούρτη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και θα πάρει για το ματς της 21ης Οκτωβρίου 1.200 εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει 1.200 εισιτήρια για τη Φρανκφούρτη

Κανονικά με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου και στη Φρανκφούρτη θα βρίσκονται οι φίλοι του Ολυμπιακού για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Άιντραχτ και θα πάρει για το συγκεκριμένο παιχνίδι 1.200 εισιτήρια. Έτσι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν μετά από αρκετό καιρό σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας βρέθηκαν σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς ήταν τον Φεβρουάριο του 2020 στον αγώνα με την Άρσεναλ, όταν ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση. Ήδη για το ματς με την Άιντραχτ το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και από Έλληνες της Γερμανίας.