Φενέρμπαχτσε: Ο Σαλάι ζήτησε συγγνώμη για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού

Ο Σαλάι είναι ο παίκτης που έκανε το σοβαρό λάθος στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και γι' αυτό αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του στη Φενέρμπαχτσε και τον Βίτορ Περέιρα.

Φενέρμπαχτσε: Ο Σαλάι ζήτησε συγγνώμη για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού

Ο Σαλάι ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τη Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ούγγρος αμυντικός ήταν αυτός που έκανε το λάθος και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Πειραιά να σημειώσει το πρώτο της γκολ, το οποίο αποδείχτηκε καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Ούγγρος στόπερ θεωρείται ένα από τα σημαντικά στελέχη της Φενέρ και το φέρει βαρέως το λάθος που έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ανοίξει το σκορ.

Στην προπόνηση μετά το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Σαλάι ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, τον Βίτορ Περέιρα.

«Αυτό το γκολ ανέτρεψε τις ισορροπίες μας. Εγώ το προκάλεσα αυτό. Ζητώ συγγνώμη απ' όλους», είπε ο Σαλάι προς τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο της Φενέρ.

Τόσο ο Βίτορ Περέιρα όσο και οι συμπαίκτες του, τον στήριξαν και του είπαν: «Είσαι ένα από τα σημαντικά ονόματα αυτή της ομάδας. Έχεις πίστωση χρόνου», φέρονται να είπαν στον Σαλάι, ο οποίος δεν μπορώ να χωνέψει το λάθος που έκανε.