Το… στοπ των Τούρκων σε οπαδούς του Ολυμπιακού και ο πατέρας του Σουρλή

Οι Τούρκοι δεν επέτρεψαν σε Έλληνες που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη να προμηθευτούν εισιτήρια για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε. Ανάμεσα τους και ο πατέρας του Σουρλή.

Το… στοπ των Τούρκων σε οπαδούς του Ολυμπιακού και ο πατέρας του Σουρλή

Μετακίνηση οπαδών δεν επιτρεπόταν στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, όπως δεν έχει γίνει σε κανένα ματς του Ολυμπιακού με τουρκική ομάδα. Παρ’ όλα αυτά υπήρξαν θαρραλέοι Έλληνες που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα των πρωταθλητών με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

Σκοπός τους ήταν να προμηθευτούν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ανάμεσα στους Τούρκους. Κανείς τους ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Οι Τούρκοι έλεγαν στους Έλληνες ότι δεν δέχονταν το πιστοποιητικό εμβολιασμού που είχαν στη διάθεσή τους και πως θα έπρεπε να έχουν κάνει το εμβόλιο στην Τουρκία. Προφανώς και πρόκειται για μία δικαιολογία, διότι το δέχονται τόσο η τουρκική αεροπορική εταιρεία όσο και τα μέσα μεταφοράς στην Πόλη.

Όπως και να έχει, κανείς από τους Έλληνες δεν μπήκε στο γήπεδο και παρακολούθησαν το παιχνίδι από καφετέρια. Το φοβερό της ιστορίας είναι ότι ανάμεσα στους Έλληνες που έμειναν εκτός γηπέδου ήταν και ο Γιώργος Σουρλής. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βασίλη ταξίδεψε στην Πόλη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να μπει στο γήπεδο και περιορίστηκε σε καφετέρια της Πόλης.