Η φανέλα του Ολυμπιακού που πήρε ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε και πήρε τη φανέλα του Μαντί Καμαρά.

Η φανέλα του Ολυμπιακού που πήρε ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας ήθελε πολύ να παίξει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έψαχνε την εξιλέωση για το χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Και ο κόσμος της τουρκικής ομάδας είχε την απαίτηση από τον Έλληνα επιθετικό να παίξει και να κάνει τη διαφορά σε αυτό το ματς.

Στο 56' της αναμέτρησης ο Πέλκας λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό. Το σουτ που έπιασε αμέσως σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Τόμας Βατσλίκ, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία και κατέληξε άουτ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέλκας όπως και οι συμπαίκτες του ήταν σκασμένοι που δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Όλοι, ωστόσο παραδέχονταν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και πως είναι μία ομάδα πολύ πιο έμπειρη που κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος που έγινε.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, πάντως ο Δημήτρης Πέλκας ζήτησε και πήρε τη φανέλα του Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές και ο διεθνής άσος αναμνηστικό από το ματς τη φανέλα του.