Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Μετά το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αλί Κοτς επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων».

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Όλα ήταν άψογα από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία πρόσφερε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον Ολυμπιακό και στα στελέχη του που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη. Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας έκανε τα πάντα για να ευχαριστήσει τους φιλοξενούμενους και το πέτυχε.

Ενδεικτικό της εξαιρετικής φιλοξενίας είναι το γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Ο σκοπός της επίσκεψης του Αλί Κοτς ήταν να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τη νίκη τους και φυσικά τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μία κίνηση ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τον ισχυρό άνδρα του τουρκικού κλαμπ, ο οποίος παρά το βαρύ σκορ και τη δύσκολη νύχτα για τον σύλλογό του βρήκε το σθένος να πάει να συγχαρεί τους αντιπάλους του. Το ίδιο έκανε και ο Βίτορ Περέιρα. Ο προπονητής της Φενέρ πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τον καλό του φίλο Μαρτίνς και την ομάδα του Πειραιά για τη νίκη της στο «Σουκρού Σαράτσογλου».