Μασούρας: «Είμαστε σε θέση οδηγού για τον στόχο που είχαμε θέσει»

Ο Γιώργος Μασούρας αναφέρθηκε στους λόγους που ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την έδρα της Φενέρμπαχτσε με το θριαμβευτικό 3-0.

 Μασούρας: «Είμαστε σε θέση οδηγού για τον στόχο που είχαμε θέσει»

Ο Γιώργος Μασούρας που ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγάλης βραδιάς του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρ, τόνισε τα εξής:

Για το τι παθαίνει στην Κωνσταντινούπολη και κάνει σπουδαίες εμφανίσεις (σ.σ. είχε άλλη μία με την Μπασάκσεχιρ): «Μας αρέσουν τα σιροπιαστά και χθες στο ξενοδοχείο είχαμε αρκετά (γέλια)!».

Για το ματς: «Είχαμε αμυντική προσήλωση σε όλο το 90λεπτο, με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο του β’ ημιχρόνου. Κάναμε όλοι εξαιρετική δουλειά και ξεδιπλώσαμε το πλάνο μας από την αρχή έως το τέλος».

Για Τικίνιο: «Είναι συγκυριακό το ότι είμαι μέσα στα γκολ στο ξεκίνημα των αγώνων και μαζί με τον Τικίνιο κιόλας. Μπήκε δυνατά ο Τικίνιο στη σεζόν. Το θέλει πολύ και αυτός, το θέλουμε κι εμείς. Θα μπορούσε στη θέση του να ήταν και ο Ελ Αραμπί όπως έκανε πάντα.

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Στους συμπαίκτες μου που κατέθεσαν την ψυχή τους και είμαστε σε θέση οδηγού για τον στόχο που είχαμε θέσει εξ αρχής».