Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Ξεσηκωμός στην Πόλη (vids)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έχουν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο και τραγουδούν για την ομάδα τους.

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Ξεσηκωμός στην Πόλη (vids)

Τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στάθηκαν στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Και είναι αλήθεια πως οι οπαδοί της Φενέρ δημιουργούν πολύ «καυτή» ατμόσφαιρα που κάνει δύσκολο το έργο οποιασδήποτε ομάδας το επισκεφθεί. Έτσι και τον Ολυμπιακό τον περιμένει ένα παιχνίδι σε ένα περιβάλλον που δεν θα είναι καθόλου φιλικό.

Αρκετές ώρες πριν το ματς μπορεί να αντιληφθεί κανείς πόσο πολύ περιμένουν αυτή την αναμέτρηση οι φίλοι της Φενέρ. Από το πρωί στο Καντικιόι –η περιοχή στην οποία εδρεύει η ομάδα- ο κόσμος κυκλοφορεί με τις κίτρινες φανέλες. Μέχρι και έξι ώρες πριν τη σέντρα κόσμος ήταν έξω από το γήπεδο και περίμενε να ανοίξουν οι πόρτες.

Στα πάρκα που είναι κοντά στο γήπεδο, όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο, φίλοι της Φενέρ έχουν μαζευτεί και τραγουδούν για την ομάδα τους. Η αίσθηση που υπάρχει από το πρωί είναι πως το κομμάτι της Πόλης που ανήκει στη Φενέρ ζει και αναπνέει για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Και σε κάθε σημείο που υπάρχουν συγκεντρωμένοι είναι διακριτική η παρουσία της αστυνομίας.