Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός: Η χαμένη ευκαιρία του Οζίλ

Ήθελε πολύ να παίξει εναντίον του Ολυμπιακού ο Μεσούτ Οζίλ για να «εκδικηθεί» ως παίκτης της Φενέρ τις ήττες του με τη φανέλα της Άρσεναλ, αλλά η ίωση τον άφησε με την όρεξη. 

Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός: Η χαμένη ευκαιρία του Οζίλ

Είχε πολύ μεγάλη διάθεση να αγωνιστεί με την Φενέρ εναντίον του Ολυμπιακού ο Μεσούτ Οζίλ και περίμενε αυτό το παιχνίδι με ανυπομονησία, αλλά η ίωση που τον ταλαιπωρεί τον άφησε εκτός μάχης για τη σημερινή (30/9, 19:45, LIVE στο fosonline.gr) αναμέτρηση στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για το Europa League.

Ο 33χρονος άσος με τη μεγάλη καριέρα σε Γερμανία, Ισπανία και Αγγλία, έχει κάνει καλό ξεκίνημα σεζόν με την Φενερμπαχτσέ και σπουδαίο ματς στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ στην πρεμιέρα του ομίλου. Το ματς με τον Ολυμπιακό θα ήταν ξεχωριστό για εκείνον για έναν πολύ απλό λόγο.

Ο Οζίλ ήταν βασικός με την Άρσεναλ στις δύο τεράστιες νίκες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο. Στο 3-2 του 2015 (ακριβώς πριν από έξι χρόνια) για το Champions League και στο 2-1 της μεγάλης πρόκρισης στην παράταση στο Europa League τον Φεβρουάριο του 2020. Είχε παίξει και στα 90 λεπτά του πρώτου ματς ο Οζίλ, όπως και στα 120 λεπτά του δεύτερου! Με μεγάλες απογοητεύσεις, ειδικά στο πιο πρόσφατο παιχνίδι με τον δραματικό τρόπο που είχε αποκλειστεί η πρώην ομάδα του.

Δεν θα έχει την ευκαιρία να τεθεί αντίπαλος με τον πρώην συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, κάτι που θα γίνει εκτός άλλου απροόπτου στον αγώνα του Φαλήρου ανάμεσα στις δύο ομάδες.