Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς ποντάρει στον Ονιεκούρου - Οι οδηγίες στον Μασούρα (vids)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Οι αναμνήσεις του Χένρι Ονιεκούρου από το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε και γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πάνω του. Οι οδηγίες στον Μασούρα και το γκολ στην Πόλη.

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς ποντάρει στον Ονιεκούρου - Οι οδηγίες στον Μασούρα (vids)

Ο Χένρι Ονιεκούρου ψάχνει ένα καλό παιχνίδι για να ξεμπλοκάρει και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Νιγηριανός δεν είναι αδιάφορος στα ματς που παίζει με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά του λείπει ένα γκολ που θα του αλλάξει την ψυχολογία και θα τον απελευθερώσει. Σήμερα επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη, μία πόλη που λατρεύουν και ο ίδιος και η οικογένειά του. Άλλωστε πριν τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να μείνει στην Πόλη. Από την άλλη γνωρίζει καλά τα κατατόπια και ξέρει τι θα συναντήσει το βράδυ στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Ο Ονιεκούρου, όμως, έχει κάνει καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γαλατασαράι στο συγκεκριμένο γήπεδο. Στις 23 Φεβρουαρίου 2020 σκόραρε στο διπλό της Γαλατά με 3-1 στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον Νιγηριανό εξτρέμ. Άλλωστε θα είναι ένα ματς διαφορετικό από αυτά που έχει παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και το πιθανότερο είναι πως θα βρει αρκετούς χώρους.

Η επιστροφή του Γιώργου Μασούρα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού άλλαξε κατά πολύ την εικόνα της ομάδας του Πειραιά, κάτι που ήταν και αναμενόμενο. Ο Έλληνας εξτρέμ έχει πετύχει ένα γκολ στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ενώ έχει και την ασίστ στον Τικίνιο στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πολλά από τον 27χρονο εξτρέμ, ο οποίος έχει αποδειχθεί πολύ σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά. Έχει φροντίσει να του κάνει και «ιδιαίτερα» για τον αποψινό αγώνα, αφού ο Μασούρας έχει την ικανότητα να τρυπάει τις αντίπαλες άμυνες και να δημιουργεί καλές συνθήκες τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συμπαίκτες του. Το βασικό που του ζητάει ο κόουτς είναι να πιέζει τους στόπερ της Φενέρ, διότι έχουν κακές αντιδράσεις όταν δέχονται πίεση. Κάπως έτσι ο κόουτς έχει αναλύσει στον ποδοσφαιριστή τα εύκολα λάθη που κάνει η άμυνα της Φενέρμπαχτσε και τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Μασούρας.

Μην ξεχνάμε επίσης πως το μοναδικό διπλό που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη το έχει κάνει με γκολ του Μασούρα το καλοκαίρι του 2019, εκείνο το 1-0 επί της Μπασακσεχίρ.