Αλτάι: «Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, είμαστε η Φενέρ»!

Αποφασιστικότητα νίκης από τον Αλτάι Μπαγιντίρ ενόψει του αγώνα της Φενερμπαχτσέ με τον Ολυμπιακό. Τι δήλωσε ο τερματοφύλακας της τουρκικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου.

Αλτάι: «Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, είμαστε η Φενέρ»!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ο Αλτάι Μπαγιντίρ εκπροσώπησε τους παίκτες της Φενερμπαχτσέ στη συνέντευξη Τύπου της τουρκικής ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη (30/9) για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου στο Europa League.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας για τον οποίο υπάρχουν σενάρια περί σοβαρού ενδιαφέροντος του Άγιαξ, τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από την ομάδα του για το αποτέλεσμα που επιδιώκει.

«Δεν κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Είμαστε η Φενέρ», δήλωσε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση ο Αλτάι που έχει παίξει βασικός φέτος σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του.

«Πριν από κάθε παιχνίδι αναλύουμε το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας και σε ό,τι αφορά τους τερματοφύλακες δεν κοιτάζουμε μόνο τους αντίπαλους επιθετικούς αλλά όλους τους παίκτες που θα αντιμετωπίσουμε. Κι αυτό έχουμε κάνει για το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των γκολκίπερ έχει φύγει, αλλά δεν έχει σημασία με ποιον προπονητή δουλεύουμε. Οι τερματοφύλακες πρέπει να κρατάμε καθαρή την εστία μας. Περισσότερη συζήτηση γίνεται πάντα για κάποιο λάθος παρά για τις αποκρούσεις. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, δεν υπάρχει χώρος για λάθη εδώ, αλλά εάν γίνονται λάθη πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από αυτά. Είναι θέμα διοίκησης τι θα γίνει με τον προπονητή των γκολκίπερ, οι προπονητές μπορεί να αλλάζουν», δήλωσε ο Αλτάι αναφερόμενος κυρίως στο πρόβλημα που υπάρχει με το συγκεκριμένο θέμα και τις προπονήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα χωρίς ειδικό προπονητή για τους τερματοφύλακες.