Ολυμπιακός: Την Τετάρτη (29/9) η «πρόβα» ενδεκάδας για το ματς με την Φενέρμπαχτσε

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του την Τρίτη (28/9) στον Ρέντη και πλέον την Τετάρτη (29/9) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα πλάνα του για το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε (30/9, 19.45).

Ολυμπιακός: Την Τετάρτη (29/9) η «πρόβα» ενδεκάδας για το ματς με την Φενέρμπαχτσε

Σε γενικές γραμμές ο Πέδρο Μαρτίνς είναι «φειδωλός» ως προς τις αποκαλύψεις που κάνει για την ενδεκάδα μέσω των προπονήσεων. Φέτος, έχει φροντίσει με τον τρόπο του να μην δίνει στο... πιάτο το αρχικό σχήμα που έχει στο μυαλό του, ούτε καν στους παίκτες του.

Δοκιμάζει αρκετά πράγματα στις προπονήσεις, κάνει αλλαγές σχηματισμών έτσι ώστε να δει πώς θα ανταπεξέλθει σε κάθε συνθήκη που θα διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων και κάπως έτσι δεν φαίνεται αφήνει να εννοηθούν και πολλά πράγματα σχετικά με τις σκέψεις του για τις ενδεκάδες.

Την Τρίτη (28/9), όπως αναμενόταν, δεν έκανε κάποια σοβαρή δοκιμή για το πώς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο «Σουκρού Σαράτσογλου» απέναντι στην Φενέρμπαχτσε για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (30/9, 19.45).

Αυτό αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη (29/9), στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει στον Ρέντη και προτού αναχωρήσει η αποστολή το μεσημέρι (15.30) με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Και πάλι, όμως, μην περιμένετε να αποκαλύψει στο 100% τα πλάνα του. Πάντοτε, κάτι κρατάει ως κρυφό άσο λίγο πριν από τη σέντρα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διάταξη, φαίνεται ότι το 4-3-3 είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να επανέλθει στο χορτάρι. Το σύστημα δηλαδή που το είδαμε τελευταία φορά στο 2-1 με την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη. Και με Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά στα χαφ.