Ολυμπιακός: Τα χρονιά πολλά της UEFA στον Ματιέ Βαλμπουενά και η γκολάρα στο Άνφιλντ (pic & vid)

Γενέθλια σήμερα Τρίτη για τον 37χρονο σπουδαίο Γάλλο άσο του Ολυμπιακού Ματιέ Βαλμπουενά και η UEFA δεν τον ξέχασε! Η γκολάρα στο Άνφιλντ με αντίπαλο τη Λίβερπουλ

Ολυμπιακός: Τα χρονιά πολλά της UEFA στον Ματιέ Βαλμπουενά και η γκολάρα στο Άνφιλντ (pic & vid)

Χρόνια πολλά από την UEFA στον Γάλλο άσο του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά. Μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό του UEFA Europa League, η ευχή συνοδεύεται και από σχετική ερώτηση.

«Που έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο;» είναι η ερώτηση και υπάρχουν οι φωτογραφίες των ομάδων με τις οποίες και έχει αγωνιστεί στη διοργάνωση. Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε, Λιόν και Μαρσέιγ.

Στον επίσημο λογαριασμό του UEFA Champions League, στα χρόνια πολλά για τον Γάλλο άσο του Ολυμπιακού, υπήρχε και σχετικό βίντεο με το υπέροχο τέρμα που είχε σημειώσει στο Άνφιλντ με αντίπαλο τη Λίβερπουλ.

Δηλώσεις για τον Ματιέ Βαλμπουενά είχε κάνει προ ημερών ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είναι «ο αγαπημένος μου ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος».

«Όταν εξετάσουμε τις ομάδες του ομίλου, ας πούμε ότι πρόκειται για μία μέση κατάσταση, ούτε άσχημα, ούτε καλά. Ανεξάρτητα από τον όμιλο που βρισκόμαστε , εμείς έχουμε μια ελαφρώς διαφορετική ενέργεια και χημεία φέτος. Εάν μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις στοχευμένες και προγραμματισμένες 3-4 μεταγραφές μας, φυσικά, στο πλαίσιο του FFP (οικονομικό Fair Play), τότε μπορούμε εύκολα να βγούμε από αυτόν τον όμιλο. Νομίζω όμως ότι μπορούμε να προκριθούμε και όπως είμαστε.

Είμαι επίσης χαρούμενος που βγήκε ο Ολυμπιακός. Από εδώ στέλνω την αγάπη και τους χαιρετισμούς μου στο Βαλμπουένα. Χώρισαν οι δρόμοι μας, αλλά δεν έλυσε ποτέ τον δεσμό του μαζί μας. Είναι ο αγαπημένος μου, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος», είχε δηλώσει ο Αλί Κοτς.