Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: «Καίγεται» να παίξει ο Πέλκας

Μεγάλη είναι η επιθυμία του Δημήτρη Πέλκα να αγωνιστεί στο ματς της Φενέρ με τον Ολυμπιακό. Τι είπε ο διεθνής άσος στον προπονητή του, Βίτορ Περέιρα. 

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: «Καίγεται» να παίξει ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια με την Φενερμπαχτσέ και είναι μέσα στο πλάνο του Βίτορ Περέιρα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αν και για την επίθεση της ομάδας του στον αγώνα της Πέμπτης (30/9, 19:45) ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να υπολογίζει περισσότερο για το αρχικό σχήμα τον Ένερ Βαλένσια, τον Ντιέγκο Ρόσι και τον Μεσούτ Οζίλ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Τουρκία, ο Πέλκας είχε συνομιλία με τον Περέιρα και του ζήτησε να τον υπολογίζει πολύ σοβαρά για το συγκεκριμένο ματς. Γίνεται λόγος για τα κατορθώματα του διεθνούς άσου στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και κάποια καλά παιχνίδια του εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά και το πάθος που έχει για να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς, απέναντι σε μία ομάδα με την οποία είχε μεγάλη αντιπαλότητα σε αγωνιστικό επίπεδο όσο αγωνιζόταν στη Super League.

«Κόουτς, είμαι σε πάρα πολύ κατάσταση από κάθε τομέα. Έχω μεγάλη πίστη και είμαι απολύτως αφοσιωμένος στην ομάδα. Εάν αποφασίσεις να μου δώσεις κάποιο ρόλο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα κάνω το παν για να νικήσουμε», φέρεται να είπε ο Έλληνας επιθετικός στον προπονητή του, ενώ έκανε λόγο και για την τύχη που του έχει λείψει το τελευταίο διάστημα. Ειδικά με το χαμένο πέναλτι που είχε στο φινάλε της αναμέτρησης με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη.

Λογικά ο Πέλκας έχει αναλύσει τον Ολυμπιακό στις συζητήσεις του με τον Περέιρα καθώς και οι δύο ξέρουν καλά την ελληνική ομάδα, με τον ποδοσφαιριστή πάντως να έχει πιο «φρέσκες» αναμνήσεις από τους πρωταθλητές, καθώς μέχρι πέρυσι ήταν αντίπαλός τους. Ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αρκετά παλιότερα στον πάγκο του Ολυμπιακού και δεν υπάρχουν πολλά πρόσωπα ίδια από όσους είχε συνεργαστεί εκείνη την περίοδο.