Φενέρμπαχτσε:  Τι γίνεται με τους τραυματίες ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (30/9) παίζει με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Τι γίνεται με τους τραυματίες της Τουρκικής ομάδας.

Φενέρμπαχτσε:  Τι γίνεται με τους τραυματίες ενόψει Ολυμπιακού

Η Φενέρμπαχτσε έχει ζητήματα λόγω τραυματισμών ενόψει Ολυμπιακού. Οι μέρες που απομένουν για τη σέντρα στην Πόλη δεν είναι πολλές και ο τεχνικός των Τούρκων Βίτορ Περέιρα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα για το παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ελλάδας την Πέμπτη (30/9) για τη 2η Αγωνιστική των Ομίλων του Europa League.

Πάμε να δούμε τι αναφέρουν οι Τούρκοι για τους παίκτες που είναι τραυματίες. Απόαυτούς, σύμφωνα πάντα με όσα γράφουν στην Τουρκία αναμένεται να επιστρέψει μόνο ο σέντερ μπακ Σερντάρ Αζίζ.

Περέιρα: «Πρέπει να κερδίσουμε Ολυμπιακό, Κασίμπασα»

Ο αμυντικός της Φενέρ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Χατάισπορ, αλλά αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Οι Σόσα, Σανγκαρέ και Ζάιτς σύντομα θα γυρίσουν αλλά αυτό δεν θα γίνει με τον Ολυμπιακό. Δεν αναμένεται να προλάβουν το ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό και ίσως αγωνιστούν κόντρα στην Κασίμπασα για το πρωτάθλημα.

Σίγουρα εκτός παραμένουν οι Τισεράν (μπακ) και Καφετζί (μέσος).

Ο επιθετικός Ντουρσούν, έπαιξε στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος αλλά δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα της Φενέρμπαχτσε και δεν θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό.