Ολυμπιακός: Και με τη... βούλα υποψήφιος για ενδεκάδα ο Εμβιλά στην Τουρκία

Η επιστροφή του Γιαν Εμβιλά στην Τρίπολη σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πατούσε καλά στα πόδια του, τον τοποθετεί στις βασικές υποψηφιότητες για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (30/9, 19.45).

Ολυμπιακός: Και με τη... βούλα υποψήφιος για ενδεκάδα ο Εμβιλά στην Τουρκία

Ο Γιαν Εμβιλά αποτελούσε το μεγαλύτερο στοίχημα του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού την επόμενη μέρα της νίκης επί της Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η θλάση στον οπίσθιο μηριαίο δημουργούσε κάποιες αμφιβολίες για το κατά πόσο θα ήταν έτοιμος στο κρίσιμο ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία (30/9, 19.45).

Τελικά, έπιασαν τόπο οι διπλές θεραπείες που έκανε ο Γάλλος την περασμένη εβδομάδα. Από εκεί που οι πιθανότητες ήταν συντριπτικά εναντίον του για να έμπαινε στο πούλμαν με προορισμό την Τρίπολη, ο Εμβιλά κατάφερε να προπονηθεί και να αγωνιστεί για αρκετά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αν έκανε μία απλή επιστροφή στην αγωνιστική δράση, δεν υπήρχε περίπτωση να κέρδιζε το «διαβατήριο» για την ενδεκάδα στον αγώνα με τους Τούρκους την προσεχή Πέμπτη (30/9).

Εντούτοις, ο Εμβιλά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Θ. Κολοκοτρώνης» και έδειξε ότι πατούσε πολύ καλά στα πόδια του. Αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως βάζει και υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Αυτό που έκανε ο Εμβιλά ήταν ένα μικρό θαύμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ταλαιπωρήθηκε με θλάση. Μπορεί να ήταν ελαφριάς μορφής, αλλά επρόκειτο για μία θλάση που χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Γάλλος λοιπόν και με τη... βούλα είναι υποψήφιος για να βρεθεί στην ενδεκάδα στο ματς του «Σουκρού Σαράτσογλου».