Ολυμπιακός: Δεν θα προπονηθεί στο «Σουκρού Σαράτσογλου»

Όπως και στα προηγούμενα τρία ευρωπαϊκά του εκτός έδρας παιχνίδια έτσι και με τη Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός την τελευταία του προπόνηση θα την κάνει στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Δεν θα προπονηθεί στο «Σουκρού Σαράτσογλου»

Δεν αλλάζει τη συνταγή ο Πέδρο Μαρτίνς ούτε στο τέταρτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό του παιχνίδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως και στα προηγούμενα τρία ματς που έπαιξε για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έτσι και σε αυτό με τη Φενέρμπαχτσε θα προπονηθεί στον Ρέντη.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Πειραιά την παραμονή του αγώνα (29/9) με τη Φενέρ θα κάνει την τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της. Το ίδιο έγινε και πριν τη Νέφτσι και πριν τη Λουντογκόρετς και πριν τη Σλόβαν. Έτσι και τώρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο του "Σουκρού Σαράτσογλου" την παραμονή του αγώνα.

Η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις είναι πως στην Πόλη η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φενέρ. Σε αυτήν θα μιλήσει ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος άφησε τη Φενέρμπαχτσέ για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Η συνέντευξη Τύπου των πρωταθλητών Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 με φυσικά παρουσία των δημοσιογράφων.

Όσον αφορά τη Φενέρμπαχτσε η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 15:30, ενώ η προπόνηση της θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο προπονητικό της κέντρο.