Europa League: Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, Αντβέρπ, Άιντραχτ, Φενέρμπαχτσε

Μόνο η Αντβέρπ (με ανατροπή) κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τους αντίπαλους του Ολυμπιακού στο Europa League. Η Φενέρ ηττήθηκε από την Μπαχτσεσεχίρ ενώ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αν και έκοψε βαθμούς από την Βόλφμπουργκ, παραμένει δίχως βαθμό στην Bundesliga

Europa League: Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, Αντβέρπ, Άιντραχτ, Φενέρμπαχτσε

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον 4ο όμιλο του Europa League την Κυριακή (19/9) στα πρωταθλήματα τους; Από το γκρουπ μόνο οι «ερυθρόλευκοι» και η Αντβέρπ κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από την Αμβέρσα ήταν επηρεασμένη από την ήττα το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης αλλά έκαμψε πολύ δύσκολα την αντίσταση της νεοφώτιστης Σερένγκ, επικρατώντας με 2-1. Σκόρερ για την Αντβέρμπ οι Φρέι (75') και Γκέρκεν (88').

Στην Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε έχασε 2-0 από την Μπαχτσεσεχίρ και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο τουρκικό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ομάδα από την Πόλη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων.

Μπασακσεχίρ – Φενέρμπαχτσε 2-0: Ήττα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Τέλος, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης παρέμεινε χωρίς νίκη στη Bunedsliga. Οι «Αετοί» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Βόλφσμπουργκ και μετά το πέρας πέντε αγωνιστικών στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας, μετρούν τέσσερις βαθμούς. Σκόρερ ο Λάμερς.

Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1: Πρώτη απώλεια βαθμών για τους «Λύκους» (highlights)