Άιντραχτ - Φενέρμπαχτσε 1-1:Έχασε πέναλτι ο Πέλκας, σύρραξη παικτών και ρίψεις αντικειμένων (vids)!

Ο Δημήτρης Πέλκας ανέλαβε να χτυπήσει το πέναλτι που κέρδισε η Φενέρμπαχτσε στο 91’, αλλά αστόχησε με συνέπεια οι Τούρκοι να έρθουν ισόπαλοι 1-1 με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη

Άιντραχτ - Φενέρμπαχτσε 1-1:Έχασε πέναλτι ο Πέλκας, σύρραξη παικτών και ρίψεις αντικειμένων (vids)!

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φενέρμπαχτσε στη Γερμανία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στον οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε ένα ματς με ένταση και νεύρα στο τέλος.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Πέλκας για τους Τούρκους, καθώς αστόχησε σε πέναλτι στο 92’ χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Στο πρώτο μέρος η Φενέρμπαχτσε προηγήθηκε με τον Οζίλ στο 10’ και έδειξε να ελέγχει την αναμέτρηση χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, καθώς στο 41’ ισοφάρισαν με τον Σαμ Λάμερς με τον πρώτο μέρος να λήγει ισόπαλο 1-1.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές μεγάλες φάσεις, αλλά στο τέλος έγινε το… σώσε με τον Δημήτρη Πέλκα αρνητικό πρωταγωνιστή.

Στο 91’ η Φενέρμπαχτσε κέρδισε πέναλτι με τους χιλιάδες Τούρκους στις εξέδρες να πανηγυρίζουν.

Όμως είδαν να χάνεται η τεράστια ευκαιρία για την Φενέρμπαχτσε να κάνει το 2-1, με τον Δημήτρη Πέλκα να μην καταφέρνει να νικήσει τον Τραπ από την άσπρη βούλα, καθώς έπεσε στη δεξιά γωνία και απέκρουσε ο κίπερ των γηπεδούχων.

Μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης ναι μεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα, αλλά όπως φάνηκε από το VAR, ο Μπερίσα, που σκόραρε είχε μπει στη μεγάλη περιοχή πριν φύγει η μπάλα από το πόδι του Πέλκα. Αυτό που έκανε αρνητική εντύπωση ήταν τα αντικείμενα που πέταξαν οι Γερμανοί θεατές προς τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε όταν πανηγύριζαν το γκολ.

Τα νεύρα… χτύπησαν κόκκινο όταν μετά από ένα μαρκάρισμα οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα «κουβάρι» και άρχισαν να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον εξαπολύοντας ύβρεις με τον διαιτητή να μοιράζει αφειδώς κίτρινες!

Τελικά το ματς έληξε με 1-1 και τον Πέλκα να ξεσπά σε κλάματα για το χαμένο πέναλτι.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Ντα Κόστα, Χιντερέγκερ, Εντικά, Ντουρμ, Καμάντα, Σο, Γιάκιτς, Κόστιτς, Μπορέ (72' Χάουγκε), Λάμερς.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Μπαγιντίρ, Αζίζ, Κιμ, Σάλαϊ, Σαμουέλ, Γιαντάς (77' Μέγιερ), Γκουστάβο, Καντιόγλου (77' Κουμουσκάγια), Ρόσι, Βαλέντσια (76' Μπερίσα), Οζίλ (76' Πέλκας)


Η βαθμολογία:

1 Ολυμπιακός 2-1 3
2 Φενέρμπαχτσε 1-1 1
3 Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1 1
4 Αντβέρπ 1-2 0

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του ομίλου:

2η αγωνιστική (30/9)
Φενέρμπαχτσε- Ολυμπιακός
Αντβέρπ- Άιντραχτ Φρανκφούρτης

3η αγωνιστική (21/10)
Φενέρμπαχτσε- Αντβέρπ
Άϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός

4η αγωνιστική (4/11)
Ολυμπιακός- Αντβέρπ
Φενέρμπαχτσε- Άιντραχτ Φρανκφούρτης

5η αγωνιστική (25/11)
Ολυμπιακός- Φενέρμπαχτσε
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ανβέρπ

6η αγωνιστική (9/12)
Αντβέρπ- Ολυμπιακός
Φενέρμπαχτσε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης