Europa League: Έμεινε όρθια η Νάπολι - Πέρασε από τη Γλασκώβη η Λιόν (hls)

Η Λιόν πέρασε νικηφόρα από τη Γλασκώβη καθώς επικράτησε 2-0 της Ρέιντζερς. Μετά από μια σπουδαία ανατροπή, η Νάπολι πήρε βαθμό κόντρα στη Λέστερ (2-2). Μοιρασιά και για τις Αϊντχόφεν - Σοσιεδάδ.  Αποτελέσματα και highlights

Europa League: Έμεινε όρθια η Νάπολι - Πέρασε από τη Γλασκώβη η Λιόν (hls)

Η Νάπολι δεν τα παράταση. Παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ημίχρονο, ισοφάρισε σε 2-2 και τελικά πήρε τον βαθμό κόντρα στη Λέστερ. Σπουδαίο «διπλό» της Λιόν απέναντι στην Ρέιντζερς, ενώ με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στη φάση των ομίλων και η Μονακό που επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ της Στουρμ Γκρατς.

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας στην Ολλανδία, καθώς Αϊντχόφεν και την Ρεάλ Σοσιεδάδ «κόλλησαν» στο 2-2. Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν είχαμε γκολ ήταν στη Δανία, όπου Μπρόντμπι και Σπάρτα Πράγας έριχναν... άσφαιρα

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε ένα ματς - θρίλερ με επτά γκολ, η Ρεάλ Μπέτις επικράτησε 4-3 της Σέλτικ στην πρεμιέρα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Οι Κέλτες προηγήθηκαν 2-0 αλλά οι «βερδιμπλάνκος» το γύρισαν και κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Νίκη με ανατροπή στο έτερο ματς του ομίλου για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με 2-1 απέναντι στην Φερεντσβάρος. Η Γαλατασαράι επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Λάτσιο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Μια… επαγγελματική κατέγραψε στο ξεκίνημα της στο φετινό Europa League και τον 8ο όμιλο της διοργάνωσης η Γουέστ Χαμ, που νίκησε στο «Μαξιμίρ» με 2-0 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 15/9
Σπαρτάκ Μόσχας - Λέγκια Βαρσοβίας 0-1

Πέμπτη 16/9
Γαλατασαράι - Λάτσιο 1-0


Ερυθρός Αστέρας - Μπράγκα 2-1


Λοκομοτίβ Μόσχας - Μαρσέιγ 1-1


Μίντιλαντ - Λουντογκόρετς
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Φερεντσβάρος 2-1
Μπέτις - Σέλτικ 4-3

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Γουέστ Χαμ 0-2


Ραπίντ Βινέννης - Γκενκ 0-1
Άιντρατχ Φρανκφούρτης - Φενερμπαχτσέ 1-1
Λέστερ - Νάπολι 2-2


Μονακό - Στουρμ Γκαρτς 1-0

Μπρόντμπι - Σπάρτα Πράγας 0-0
Ολυμπιακός - Αντβέρμπ 2-1


Αϊντχόφεν - Ρέαλ Σοσιεδάδ 2-2


Ρέιντζερς - Λιόν 0-2