Ολυμπιακός-Αντβέρπ: Το πάθημα του καλοκαιριού και οι πρεμιέρες του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του κόντρα στην Αντβέρπ έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του τα ματς του καλοκαιριού. Αήττητος ο Μαρτίνς στα πρώτα ματς των ομίλων.

Ολυμπιακός-Αντβέρπ: Το πάθημα του καλοκαιριού και οι πρεμιέρες του Μαρτίνς

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός κάνει την πρεμιέρα του στον όμιλο του Europa League, καθώς θα φιλοξενήσει την Αντβέρπ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η ομάδα του Πειραιά θέλει πάση θυσία τη νίκη και για λόγους ψυχολογίας, αλλά κυρίως και για λόγους και κυρίως βαθμοθηρίας.

Η βελγική ομάδα μπορεί να μην είναι το θηρίο που τρομάζει τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά από την άλλη παραμένει ένα σύνολο που μπορεί να προκαλέσει ζημιές. Αποδείχτηκε και το καλοκαίρι πως σε κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο.

Οι πρωταθλητές νίκησαν δύσκολα τη Νέφτσι, δεν νίκησαν τη Λουντογκόρετς στο Φάληρο και έκαναν το εύκολο 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Έτσι και ο αποψινός αγώνας με την Αντβέρπ χρειάζεται μεγάλη προσοχή παρά το γεγονός πως οι Βέλγοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην άμυνα τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντως είναι αήττητος στις πρεμιέρες που έχει κάνει σε ομίλους με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα την πρώτη του σεζόν 2018-2019 υποδέχτηκε τη Μπέτις για το Europa League με την οποία έμεινε στο 0-0 και στην πορεία αποδείχτηκε σημαντικός ο βαθμός για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη.

Τη σεζόν 2019-2020 οι Πειραιώτες φιλοξένησαν την Τότεναμ για τον όμιλο του Champions League και μετά από ένα συγκλονιστικό ματς έμειναν στο 2-2. Πέρσι ήταν η σειρά της Μαρσέιγ να φιλοξενηθεί στο Φάληρο στο πρώτο ματς της φάσης των ομίλων. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Χασάν. Ο Μαρτίνς ετοιμάζεται για την τέταρτη πρεμιέρα του σε ευρωπαϊκό όμιλο με στόχο όχι απλά να μείνει αήττητος, αλλά να πάρει και τη νίκη.