Ολυμπιακός - Αντβέρπ: Οι Βέλγοι δέχονται τέρματα στο 75% των αγώνων τους και 1,62 γκολ ανά ματς!

Ο Ολυμπιακός θα βρει κενούς χώρους κόντρα στην Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη (16/9, 22.00), αλλά το θέμα είναι να τους εκμεταλλευτεί. Στο 75% των φετινών τους αγώνων οι Βέλγοι δέχονται τέρματα και 1,62 γκολ ανά παιχνίδι!

Ολυμπιακός - Αντβέρπ: Οι Βέλγοι δέχονται τέρματα στο 75% των αγώνων τους και 1,62 γκολ ανά ματς!

Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με το δεξί στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ (16/9, 22.00). Μια Αντβέρπ που έχει παρουσιάσει σημαντικά προβλήματα τη φετινή της σεζόν στο κομμάτι της άμυνας. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που ο προπονητής της βγαίνει και λέει συνεχώς ότι όσα συστήματα κι αν αλλάζει, δεν μπορεί να βρει τη λύση με τίποτα!

Οι «ερυθρόλευκοι» με το τελευταίο μισάωρο απέναντι στο... πούλμαν του Ατρομήτου σίγουρα σκορπούν χαμόγελα αισιοδοξίας ενόψει της... αεράμυνας των Βέλγων που θα συναντήσουν.

Ναι μεν η Αντβέρπ και ο Ατρόμητος δεν έχουν καμία σχέση από πλευράς ποιότητας, αλλά οι Βέλγοι από τη φύση τους δεν είναι μία ομάδα που θα κατέβουν με σκοπό να παίξουν πίσω από τη μεσαία γραμμή και να περιμένουν τον Ολυμπιακό. Θα επιδιώξουν να επιτεθούν και κατ’ επέκταση θα αφήσουν κενά στην άμυνά τους.

Κενά τα οποία έχουν εκμεταλλευτεί σχεδόν όλες οι ομάδες που την συνάντησαν από το ξεκίνημα της σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό λοιπόν ότι η Αντβέρπ φέτος έχει δεχτεί γκολ στο 75% των αγώνων της! Σε οκτώ παιχνίδια δηλαδή έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε δύο. Σε ένα εξ αυτών μάλιστα, στο πρόσφατο διπλό που πήρε μέσα στην Έουπεν με 1-0, ο αντίπαλός της σημείωσε δύο γκολ τα οποία ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. Και μιλάμε για οφσάιντ που ακυρώθηκαν μέσω VAR, γιατί ήταν στην... τρίχα!

Σε οκτώ ματς η Αντβέρπ έχει δεχτεί 13 τέρματα! Δηλαδή 1,62 γκολ ανά παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα βρει ευκαιρίες. Το θέμα είναι να τις εκμεταλλευτεί και να μην τις πετάξει στον «κάλαθο των αχρήστων», όπως συνέβη στο ματς με τον Ατρόμητο.