Μπουχαλάκης: «Να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας»

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την αναμέτρηση με την Αντβέρπ. Ο άσος της ομάδας του Πειραιά, στάθηκε στη δύναμη της έδρας.

Μπουχαλάκης: «Να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας»

Απαραίτητη χαρακτήρισε τη νίκη, στον αποψινό εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Αντβέρπ (22:00 CosmoteSport 2) ο Αντδέας Μπουχαλάκης σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova έκανε ο Αντρέας Μπουχαλάκης.

Ο διεθνής μέσος και αρχηγός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο αποψινό παιχνίδι με την Αντβέρπ, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπου και ανέφερε πως η νίκη είναι απαραίτητη απέναντι στους Βέλγους, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

«Θεωρώ πως είναι ένας ανταγωνιστικός όμιλος. Και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν τις δυο προνομιούχες θέσεις. Νομίζω πως πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Όλοι ξέρουμε, πως έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο, αλλά και οι διοργανώσεις, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές.

Μόνο τυχαία δε βρίσκονται στη διοργάνωση. Παίζουμε στο γήπεδό μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Να βάλουμε τις βάσεις και να ξεκινήσουμε με τους τρεις βαθμούς. Γιατί όλοι καταλαβαίνουμε το πόσο σημαντικό θα είναι για την ομάδα, για την ψυχολογία μας, αλλά και τη συνέχεια του ομίλου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για την αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση.