Ένγκελς: «Θα έγραφα βιβλίο με όσα είδα στον Ολυμπιακό»

Ο Μπιορν Ένγκελς μίλησε για τη θητεία του στον Ολυμπιακό, για όλα όσα έζησε με τη φανέλα του και για την καλύτερη στιγμή του στην Ελλάδα.

Ένγκελς: «Θα έγραφα βιβλίο με όσα είδα στον Ολυμπιακό»

Ο Μπιορν Ένγκελς δεν μπήκε στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, αφού ο τραυματισμός του αποδείχτηκε σοβαρός κι έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί κατά του Ολυμπιακού κάτι που το ήθελε πολύ και το είχε δηλώσει από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση.

Ο Βέλγος αμυντικός που είχε βελτιωθεί αισθητά το τελευταίο διάστημα και ήταν απαραίτητος για την Αντβέρπ μίλησε βελγικά Μέσα για τη θητεία του στον Πειραιά και όσα έζησε εκείνη τη σεζόν στην Ελλάδα.

«Μπορώ να γράψω ένα βιβλίο για ότι έχω δει εκεί. Πήγαμε στη διακοπή των Χριστουγέννων έχοντας μία καλή αίσθηση και ξαφνικά στις αρχές Ιανουαρίου έφυγε ο προπονητής, ο Τάκης Λεμονής. Ξαφνικά απολύθηκε. Από το πουθενά, χωρίς καμία επικοινωνία με τους παίκτες. Ανέλαβε ένας άλλος νέος ποδοσφαιριστής, ο Χρήστος Κόντης και τον ακολούθησε ένας Ισπανός, ο Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος άλλαξε όλα τα συστήματα. Τότε άρχισε και ο… κατήφορος», είπε ο Ένγκελς.

Ο στόπερ της Αντβέρπ μίλησε επίσης και για την καλύτερη του στιγμή με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αυτή δεν ήταν άλλη από την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. «Αυτός ο αγώνας του Champions League ήταν ίσως η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου έως τώρα. Το θυμάμαι συχνά ακόμη και τώρα. Είχαν περάσει οκτώ ή εννέα σεζόν από τότε που η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να σκοράρει σε έναν αγώνα ομίλου. Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι πετύχαμε κάτι μοναδικό», τόνισε ο Ένγκελς.