Έκπληξη μεγατόνων αν ξεκινήσει ο Ρόνι Λόπες και με την Αντβέρπ

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του στον Ρέντη ενόψει Αντβέρπ, αλλά θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν ξαναδώσει φανέλα βασικού στον Ρόνι Λόπες και όχι στον Ονιεκούρου.

Έκπληξη μεγατόνων αν ξεκινήσει ο Ρόνι Λόπες και με την Αντβέρπ

Εδώ και δύο μέρες ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ρέντη δεν έχει αφήσει να εννοηθεί το παραμικρό σε ό,τι έχει να κάνει με τις προθέσεις του για την ενδεκάδα που έχει σκοπό να παρατάξει κόντρα στην Αντβέρπ στο Φάληρο για τους ομίλους του Europa League (16/9, 22.00).

Προτίμησε να πάει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όλους όσους αγωνίστηκαν με τον Ατρόμητο και την Τετάρτη (15/9) αναμένεται να μοιραστεί με τους παίκτες του ορισμένες από τις σκέψεις του για την πρεμιέρα στους ομίλους.

Με βάση πάντως απ’ όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, θα αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων αν ξαναβρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Ρόνι Λόπες.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός είναι εμφανώς πίσω σε αγωνιστική και φυσική κατάσταση, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί άρον-άρον από τον Μαρτίνς στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Χένρι Ονιεκούρου στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν «μαμούνι», είχε συμμετοχή σε αρκετές από τις κλασικές φάσεις που έβγαλε για γκολ ο Ολυμπιακός στο τελευταίο μισάωρο με τους Περιστεριώτες και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής στην προπόνηση της Τετάρτης (15/9), τότε θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Ρόνι Λόπες.

Ο Ρόνι σίγουρα για να αποκτήσει ρυθμό και να μπει στο κλίμα, θα πρέπει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του. Ίσως όμως πρέπει να τα πάρει σταδιακά και όχι κατευθείαν ως βασικός. Τουλάχιστον αυτό αποδείχθηκε στην πράξη με όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Μαρτίνς τον στηρίζει, θεωρεί ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στον φετινό Ολυμπιακό, αλλά είναι ολοφάνερο ότι ακόμα δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, θα προκαλέσει εντύπωση αν ο Ρόνι Λόπες ξαναβρεθεί στην ενδεκάδα μετά την εικόνα που έχει παρουσιάσει στο φιλικό με τον Άρη και κυρίως στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο.