Αντβέρπ: Σκασμένος ο Ένγκελς που μάλλον χάνει τον Ολυμπιακό

Ο Μπιόρν Ένγκελς τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Αντβέρπ με την Έουπεν και δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό.

Αντβέρπ: Σκασμένος ο Ένγκελς που μάλλον χάνει τον Ολυμπιακό

Ο άτυχος για την Αντβέρπ στο παιχνίδι με την Έουπεν ήταν ο Μπιόρν Ένγκελς. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στην πρόσφατη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βελγικά Μέσα ο Μπιόρν Ένγκελς το παλεύει για να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι προβλέψεις δεν είναι με το μέρος του Βέλγου στόπερ. Μοιάζει αρκετά δύσκολο αυτή τη στιγμή να προλάβει την πρεμιέρα του Europa League.

Μάλιστα όπως μεταδίδουν τα βελγικά Μέσα ο ποδοσφαιριστής είναι σκασμένος που υπάρχει η πιθανότητα να χάσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Ένγκελς δύσκολα θα καταφέρει να μπει στο αεροπλάνο, αλλά στην Αντβέρπ ακόμα δεν χάνουν τις ελπίδες τους.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που έγινε η κλήρωση είχε… σημαδέψει την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ήθελε όσο τίποτα άλλο να παίξει στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τα ρεπορτάζ από το Βέλγιο να τονίζουν πως ο παίκτης θεωρεί ότι αδικήθηκε στην Ελλάδα και ήθελε να αποδείξει την αξία του.

Για τον παίκτη ο τραυματισμός είναι σοβαρό πλήγμα, διότι ήρθε σε ένα σημείο που έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση. Μάλιστα το καλοκαίρι ο ίδιος είχε δηλώσει ότι "δεν είμαι γυάλινος" και δούλευε για να δείξει την αξία του. Ο Μπιόρν Ένγκελς θα το παλέψει για την Πέμπτη, αλλά δύσκολα θα έρθει στην Ελλάδα.