Έουπεν - Αντβέρπ 0-1: Νίκη με τα χίλια ζόρια για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Παρουσίασε προβλήματα στην άμυνα η Αντβέρπ στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι της επί της Έουπεν με 1-0 για το βελγικό πρωτάθλημα.

Έουπεν - Αντβέρπ 0-1: Νίκη με τα χίλια ζόρια για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Η Αντβέρπ δοκιμάστηκε στην έδρα της Έουπεν πέντε 24ωρα πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα της Αμβέρσας επικράτησε με 1-0 με το γκολ του Φρέι στο 56’, αλλά η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκε αρκετά.

Η Έουπεν πέτυχε δύο γκολ, τα οποία ακυρώθηκαν σωστά ως οφσάιντ, ενώ έχασε και τρία τετ α τετ, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά τα σοβαρά αμυντικά κενά που έχει η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Η Αντβέρπ έδειξε ότι διαθέτει μία καλή επιθετική τριάδα, τους δύο εξτρέμ Μιγιόσι (αν και δεν ήταν τόσο καλός όσο σε άλλα παιχνίδια) και Φίσερ (από τους κορυφαίους), αλλά και τον φορ Φρέι. Όμως, στη γενική σούμα πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία με τις ευκαιρίες που έχασε η Έουπεν. Μια Έουπεν που προκάλεσε πολλούς πονοκεφάλους απέναντι στην Αντβέρπ που άφηνε αρκετούς κενούς χώρους και είχε αργές επιστροφές.

Όσο για τον Ναϊνγκολάν; Δείχνει σε κάθε του επαφή με την μπάλα την κλάση του, αλλά την ίδια στιγμή δείχνει και ότι δεν έχει δέσει ακόμα με το υπόλοιπο σύνολο.

Στα αξιοσημείωτα φυσικά και ο τραυματισμός του πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Μπιορν Ένγκελς.

Η σύνθεση της Αντβέρπ (4-3-3)

Μπουτέ - Μπούτα, Ντε Λαέτ, Ένγκελς (33’ λ.τρ. Αλμέιδα), Μπαταϊγ - Ναϊνγκολάν, Βερστράτε, Μπένσον (56’ Σαμάτα) - Φίσερ, Μιγιόσι (71’ Γκέρκενς), Φρέι (71’ Εγκεστάιν).

Αντβέρπ: Πρόβλημα με Ένγκελς