Φενέρμπαχτσέ: Επιστροφή Πέλκα, προλαβαίνει το ματς με Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στην Φενέρμπαχτσέ και αναμένεται να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League.

Φενέρμπαχτσέ: Επιστροφή Πέλκα, προλαβαίνει το ματς με Ολυμπιακό

«Ετοιμοπόλεμος» θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Πέλκας στον αγώνα της Φενέρμπαχτσέ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στις 30 του μηνός για την φάση των ομίλων του Europa League.

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέστη εξάρθρωση ώμου τον περασμένο μήνα κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της τουρκικής ομάδας, με αποτέλεσμα να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου έναν μήνα.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ είχε μείνει εκτός επιλογών και από τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πλέον όμως, ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στον σύλλογό του.

Η Φενέρμπαχτσέ, που ισοβαθμεί στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος με την Τραμπζονσπόρ, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ξεκινάει την πορεία της στον τέταρτο όμιλο του Europa League με το παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ (16/9) στην Φρανκφούρτη και εν συνεχεία θα υποδεχτεί τον πρωταθλητή Ελλάδας για την δεύτερη αγωνιστική του γκρουπ (30/9).