Ολυμπιακός: Δεν πήγε η μπάλα στον Ονιεκούρου και το διάστημα που έπαιξε κάτι σαν κρυφός κυνηγός

Ο Ονιεκούρου μπορεί να σκόραρε στην Μπρατισλάβα, αλλά η αλήθεια είναι ότι συνολικά βλέποντας το ματς δεν έκανε τον «θόρυβο» που είχε κάνει στο 3-0 του Φαλήρου.

Ολυμπιακός: Δεν πήγε η μπάλα στον Ονιεκούρου και το διάστημα που έπαιξε κάτι σαν κρυφός κυνηγός

Ο Ονιεκούρου μπορεί να σκόραρε στην Μπρατισλάβα με ένα εξαιρετικό πλασέ από όχι τόσο εύκολη θέση, αλλά η αλήθεια είναι ότι συνολικά βλέποντας το ματς δεν έκανε τον «θόρυβο» που είχε κάνει στο 3-0 του Φαλήρου, μολονότι τότε είχε αγωνιστεί για 20 λεπτά. Η αλήθεια είναι ότι δεν φάνηκε τόσο πολύ, γιατί δεν πήρε και πολλές μπάλες και όχι επειδή έφταιγε ο ίδιος.

Δεν ήταν θέμα πρωτοβουλιών αλλά θέμα τροφοδότησης στον ίδιο τον Νιγηριανό ώστε να γίνει πιο απειλητικός. Το περισσότερο παιχνίδι από τα «φτερά» γινόταν από την πλευρά του Βαλμπουενά. Κάποια στιγμή μετά την αποβολή ο Μαρτίνς, βλέποντας ότι η Σλόβαν δεν είναι και τίποτα σπουδαίο στο κέντρο της άμυνάς της, έδωσε εντολή στους ακραίους μπακ να ανεβαίνουν περισσότερο και στους εξτρέμ να συγκλίνουν.

Ο Ονιεκούρου λοιπόν φαινόταν να παίζει κάτι σαν δεύτερος φορ. Κι επειδή βρεθήκαμε στα δημοσιογραφικά θεωρεία του «Τέχελνε Πόλε», σας διαβεβαιώνουμε ότι οι κινήσεις που έκανε για να βγει στην πλάτη της σλοβακικής άμυνας ήταν το... κάτι άλλο! Το κακό είναι ότι δεν έπαιρνε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή, γιατί είτε κόβονταν οι πάσες είτε καθυστερούσαν οι συμπαίκτες του. Όσες φορές έγινε κάτοχός της ως κρυφός κυνηγός σηκωνόταν η σημαία του βοηθού για να υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ για λίγα εκατοστά.