Η Φενέρ θα βρει αντίπαλο τον Βαλμπουενά κι ο πρόεδρός της στάζει... μέλι

«Μέση κατάσταση, ούτε άσχημα, ούτε καλά», το σχόλιο του προέδρου της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, ο οποίος δεν ξέχασε τον Ματιέ Βαλμπουενά: «Ο αγαπημένος μου ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος».

Η Φενέρ θα βρει αντίπαλο τον Βαλμπουενά κι ο πρόεδρός της στάζει... μέλι

Τον Ματιέ Βαλμπουενά θυμήθηκε ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είναι «ο αγαπημένος μου ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος».

«Όταν εξετάσουμε τις ομάδες του ομίλου, ας πούμε ότι πρόκειται για μία μέση κατάσταση, ούτε άσχημα, ούτε καλά. Ανεξάρτητα από τον όμιλο που βρισκόμαστε , εμείς έχουμε μια ελαφρώς διαφορετική ενέργεια και χημεία φέτος. Εάν μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις στοχευμένες και προγραμματισμένες 3-4 μεταγραφές μας, φυσικά, στο πλαίσιο του FFP (οικονομικό Fair Play), τότε μπορούμε εύκολα να βγούμε από αυτόν τον όμιλο. Νομίζω όμως ότι μπορούμε να προκριθούμε και όπως είμαστε», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει:

«Είμαι επίσης χαρούμενος που βγήκε ο Ολυμπιακός. Από εδώ στέλνω την αγάπη και τους χαιρετισμούς μου στο Βαλμπουένα. Χώρισαν οι δρόμοι μας, αλλά δεν έλυσε ποτέ τον δεσμό του μαζί μας. Είναι ο αγαπημένος μου, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος», πρόσθεσε.