Σλόβαν - Ολυμπιακός: Διαιτητής DJ ο Γερμανός Αϊτεκίν!

Ανάμεσα στα χόμπι που έχει ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού στην Μπρατισλάβα είναι και η παρουσία του ως DJ σε μεγάλα φεστιβάλ μουσικής στην Γερμανία! 

Σλόβαν - Ολυμπιακός: Διαιτητής DJ ο Γερμανός Αϊτεκίν!

Ο Γερμανός Ντενίζ Αϊτεκίν (με τουρκικές ρίζες) θα είναι ο διαιτητής του αποψινού (21.45) αγώνα του Ολυμπιακού στην Μπρατισλάβα με την Σλόβαν για τα play off του Europa League.

O 43χρονος ρέφερι που είχε αναδειχθεί από την Bild ως ο κορυφαίος στην Γερμανία τη σεζόν 2019-20 και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό της Bundesliga, έχει αρκετά χόμπι που τον κάνουν ακόμη πιο δημοφιλή. Ένα από αυτά είναι η ασχολία του με τη μουσική και ιδιαίτερα την ηλεκτρονική, ενώ έχει λάβει μέρος σε μεγάλα φεστιβάλ στη χώρα του ως DJ!

Ο Αϊτεκίν είναι διεθνής διαιτητής στην κατηγορία ελίτ της UEFA και έχει διευθύνει αρκετά ματς του Champions League και του Europa League. Με μεγάλα σκορ πολλές φορές σε αγώνες του και... κακό σημάδι (αν μπορεί να το πει κανείς αυτό, περισσότερο χαριτολογώντας) ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια του οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0 (η Ελσίνκι τη Νέφτσι) και με 4-0 (η Λεβερκούζεν την Γκλάντμπαχ)!

Έχει πάντως και μεγάλα σκορ υπέρ φιλοξενούμενων στα διεθνή παιχνίδια του, ενώ γενικά βγάζει εύκολα κάρτες και δεν ανέχεται το σκληρό παιχνίδι. Δεν θέλει δηλαδή... ξύλο ούτε μετά μουσικής!