Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους οι Σλοβάκοι

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις τόνισε ότι για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης η ομάδα του πρέπει να έχει σκοράρει έως το 30’. Τι πιστεύει όμως πραγματικά ο Σλοβάκος τεχνικός;

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους οι Σλοβάκοι

Ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί στην Μπρατισλάβα; Ότι είναι μία τυπική διαδικασία για την Σλόβαν, ένα απλό 90λεπτο και να ολοκληρώσει με μία θετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό την πορεία της στα καλοκαιρινά προκριματικά.

Η Σλόβαν «πονάει». Έχει πολλές απουσίες και αρκετούς τραυματίες. Ο προπονητής της παραπονέθηκε για ακόμη μία φορά για το γεγονός ότι δεν έχει πολλούς παίκτες στις επιλογές του.

Σε γενικές γραμμές στην Μπρατισλάβα έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους απέναντι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζουν ότι δεν έχουν τύχη, δεν μπορεί να γυρίσει το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Βάις είπε ότι αν σκοράρει η ομάδα του έως το 30’, τότε μπορεί να κυνηγήσει το θαύμα. Το θέμα βέβαια είναι ότι τα σλοβακικά ΜΜΕ δεν το κρύβουν ότι το γεγονός πώς ο Ολυμπιακός κατεβάζει την πιο δυνατή του ενδεκάδα, δεν αποτελεί «σύμμαχο» στις όποιες φιλοδοξίες έχουν εντός Σλόβαν.

Οι «ερυθρόλευκοι» φυσικά από την πλευρά τους δεν ασχολούνται με τα όσα ακούγονται στην Μπρατισλάβα. Βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας για να «τελειώσουν» τη δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να φύγουν με το διπλό από την Σλοβακία.

Δεν το λέει για το... θεαθήναι ο Μαρτίνς ότι έχει προετοιμάσει την ομάδα του λες και το πρώτο ματς έληξε 0-0. Το έχει πει αρκετές φορές στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στον Ρέντη.

Το ότι στην Μπρατισλάβα έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάξει την προσέγγισή του για τον επαναληπτικό. Θα παραταχθεί με τα πιο δυνατά του «όπλα»...