Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Τα τελικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Εκτός απροόπτου ο Χένρι Ονιεκούρου θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Σλόβαν στην Σλοβακία.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Τα τελικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Χένρι Ονιεκούρου όλα δείχνουν ότι θα πάρει φανέλα βασικού. Όπως αναμενόταν δηλαδή την επόμενη μέρα του πρώτου αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ θα βρεθεί εκτός απροόπτου στο ένα «φτερό» της επίθεσης και θα επιχειρήσει να δώσει μία συνέχεια όλων όσων έκανε στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου κέρδισε δύο φάουλ σε εξαιρετική θέση και έκανε άνω-κάτω τον προσωπικό του αντίπαλο.

Ο Μαρτίνς που γενικότερα δεν αποκάλυψε στο 100% τα πλάνα του, δεν σκοπεύει να κάνει τελικά πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς. Σίγουρα έξω θα είναι ο Μασούρας που έμεινε στην Αθήνα και μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει και ο Βαλμπουενά.

Κατά τ΄άλλα, οι εννιά του 3-0 θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρα. Ο λόγος για τον Τόμας Βατσλίκ που θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία. Οι Λαλά, Σισέ (Μάρκοβιτς), Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ θα βρεθούν στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Καμαρά θα βρεθούν στα χαφ, ο Ονιεκούρου στο ένα «φτερό» της επίθεσης, ο Ελ Αραμπί στην κορυφή και απομένει να δούμε ποιος θα περάσεi στο άλλο «φτερό» με τον Βαλμπουενά να έχει τον πρώτο λόγο και τον Ρόνι Λόπες να είναι το αουτσάιντερ.

Γενικότερα ο Μαρτίνς δεν ζητάει πολλά πράγματα. Το αυτονόητο θέλει: Να κάνει το καθήκον του ο Ολυμπιακός και να πάρει ακόμη μία νίκη απέναντι στην Μπρατισλάβα.