Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Το δίκιο του Βάις με το χορτάρι του «Tehelne Pole»

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις είχε τονίσει αρκετές φορές ότι το χορτάρι του «Tehlene Pole» δεν είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που ισχύει 100%.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Το δίκιο του Βάις με το χορτάρι του «Tehelne Pole»

Μην σας παραπλανούν οι φωτογραφίες, ούτε και τα τηλεοπτικά πλάνα. Ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις που έλεγε προ ημερών ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Tehelne Pole», έχει απόλυτο δίκιο.

Μπορεί να μην φαίνεται στις φωτογραφίες ή στα βίντεο, αλλά όποιος δει από κοντά το τερέν, καταλαβαίνει ότι υπάρχουν αρκετά σημεία που είναι επικίνδυνα.

Ο Μαρτίνς είπε ότι πρέπει να προσαρμοστούν οι ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε, δεν ήταν καλές ούτε οι γηπεδικές συνθήκες σε Μπακού και Ράζγκραντ. Δεν παύει όμως να αποτελεί μία πραγματικότητα ότι σε ένα νέο γήπεδο που κατασκευάστηκε το 2019, θα περίμενε κανείς ότι θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.

Ο Βλάντιμιρ Βάις δικαίως φώναζε τόσο καιρό για το τερέν. Όχι τίποτε άλλο, αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα και οι ποδοσφαιριστές του. Η Σλόβαν είναι μία ποιοτική ομάδα, δεν είναι μία ομάδα «παίξε-γέλασε». Λίγο έλειψε να αποκλείσει την Γιουνγκ Μπόις που εν τέλει έφτασε στους ομίλους του Champions League.

Αυτό που προέχει φυσικά για τους παίκτες του Ολυμπιακού, είναι να μπουν στο τσάρτερ της επιστροφής δίχως το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού. Δεν θέλει και πολύ κιόλας να χτυπήσουν, ειδικά αν υπάρξει η... εκρηκτική χημεία μεταξύ καταιγίδας (που προβλέπεται να έχει) και κακού αγωνιστικού χώρου. Αυτή είναι μία επιπλέον αγωνία για τον Πέδρο Μαρτίνς, πέρα φυσικά από το να δει την ομάδα του να κερδίζε για δεύτερη φορά τους Σλοβάκους.