Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Χρειαζόταν ούτως ή άλλως ανάσες ο Μασούρας

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού άφησε τον Γιώργο Μασούρα εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Σλόβαν στην Σλοβακία.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Χρειαζόταν ούτως ή άλλως ανάσες ο Μασούρας

Το πολύ επίπονο καλαντάρι της FIFA έχει καταπονήσει αρκετά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσαν φυσικά να αποτελέσουν εξαίρεση. Ο Γιώργος Μασούρας ξεκουράστηκε ελάχιστα το καλοκαίρι, καθώς έπαιζε φιλικά με την Εθνική τον Ιούνιο.

Μπήκε κατευθείαν στα βαθιά με τον Ολυμπιακό, καθώς αγωνίστηκε και στα πέντε ματς των προκριματικών. Τώρα ετοιμάζεται και για τα παιχνίδια της Εθνικής τον Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί ο Μασούρας στην αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, έχει να κάνει με κάποιες μικροενοχλήσεις που εμφάνισε εδώ και δύο μέρες στον Ρέντη. Είναι περισσότερο ενοχλήσεις από κόπωση.

Κατά συνέπεια, του δίνεται η ευκαιρία να πάρει και με τη... βούλα κάποιες ανάσες, να φορτίσει τις μπαταρίες του και να ξαναπιάσει δουλειά από Σεπτέμβριο. Έχει τραβήξει μεγάλο λούκι ο Μασούρας και ούτως ή άλλως ο Μαρτίνς δεν τον προόριζε για το αρχικό σχήμα στον επαναληπτικό με τους Σλοβάκους.

Ακόμα και καλά να ήταν δηλαδή, δεν υπήρχε περίπτωση να τον ξεκινήσει και θα τον είχε ως μία έξτρα λύση στον πάγκο, αν και εφόσον χρειαζόταν να μπει στο ματς για να βοηθήσει επιθετικά τον Ολυμπιακό.

Με την ασφάλεια που δίνει το σκορ του πρώτου αγώνα, μπορεί να γίνει και μία διαφορετικού τύπου διαχείριση σε κάποιους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά στη μετάβαση από την περσινή σεζόν στην φετινή.