Σλόβαν - Ολυμπιακός: «Δυνατά κι ό,τι βγει»

Καλούν τον κόσμο τους στη Σλόβαν για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό με την υπόσχεση ότι θα κάνουν το παν για καλό αποτέλεσμα. Γιατί γκρινιάζει πάλι ο Βλάντιμιρ Βάις

Σλόβαν - Ολυμπιακός: «Δυνατά κι ό,τι βγει»

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ετοιμάζεται για τον επαναληπτικό της Πέμπτης (26/8, 21:45) με τον Ολυμπιακό για τα Playoffs του Europa League, γνωρίζοντας ότι δεν έχει ελπίδες πρόκρισης επί της ουσίας έπειτα από το 3-0 υπέρ της ελληνικής ομάδας στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο οι παίκτες της σλοβακικής ομάδας ζητούν από τον κόσμο τους να πάει στο γήπεδο με την υπόσχεση ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τη νίκη και μια καλή και θεαματική απόδοση.

Παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ο Αργεντινός αριστερός μπακ Βερνόν Ντε Μάρκο, ο οποίος είχε λείψει λόγω τιμωρίας από την πρώτη αναμέτρηση: «Δεν θα μπούμε στο γήπεδο με το κεφάλι κατεβασμένο. Αντιθέτως πρέπει να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και να παλέψουμε για την ευκαιρία μας. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας και να πετύχουμε όσο γίνεται καλύτερο αποτέλεσμα», τόνισε ο παίκτης της Σλόβαν που στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο.

Η προπώληση των εισιτηρίων δεν πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, αλλά οι Σλοβάκοι περιμένουν ότι μπορεί να είναι περίπου δέκα χιλιάδες οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Το σύνολο των εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί είναι 16.700 λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Η Σλόβαν εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς και σε αυτά προστέθηκε ο Αμπένα που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Σερέντ. «Ο στόπερ μας χτύπησε στο ίδιο σημείο και δεν ξέρουμε ακόμη για πόσο θα λείψει», δήλωσε μετά το ματς ο Βλάντιμιρ Βάις, με τον προπονητή της σλοβακικής ομάδας να κάνει και πάλι λόγο για τον μικρό αριθμό παικτών που έχει στη διάθεσή του. «Με όλα αυτά τα θέματα, έχουμε μείνει πάλι με 18 ποδοσφαιριστές, όμως συνεχίζουμε την προσπάθεια. Δεν παίξαμε πολύ καλά στο ματς με την Σέρεντ, κάναμε λίγες φάσεις, αλλά ήταν ένα δύσκολο ματς και μεγαλύτερη σημασία έχει η νίκη και οι τρεις βαθμοί», τόνισε ο Βάις. Λογικά την Πέμπτη θα λείψει και πάλι ο βασικός τερματοφύλακας της Σλόβαν, ο Μίχαλ Σούλα, ο οποίος δεν έπαιξε και στο πρώτο ματς λόγω τραυματισμού.