Ολυμπιακός: Με Λόπες η λίστα κόντρα στη Σλόβαν

Ο Ρόνι Λόπες βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. 

Ολυμπιακός: Με Λόπες η λίστα κόντρα στη Σλόβαν

Την Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (19/8, 22.00) στο πλαίσιο των play off του Europa League ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε στην ευρωπαϊκή λίστα τον Ρόνι Λόπες, κάνοντας χρήση της μίας αλλαγής που δικαιούταν.

Ο 26χρονος διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ, ήρθε στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός από τη Σεβίλλη, όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς, αλλά στη ρεβάνς της Μπρατισλάβας έχει πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί και να κάνει ντεμπούτο.

Ο Λόπες πήρε τη θέση του γκολκίπερ Κρίστινσον στη λίστα, από την οποία εκτός έχει μείνει και ο... φευγάτος Ρούμπεν Σεμέδο.

Ως εκ τούτου, η ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες κόντρα στη Σλόβαν απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Λίστα Β
Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης