Ολυμπιακός: Ενεργοποιεί κι άλλους παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς για τα ματς με τη Σλόβαν

Σε κατάσταση πλήρους προετοιμασίας για τον πρώτο αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας μπήκε ο Ολυμπιακός, μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα για να ηρεμήσουν όλοι και να κάνουν την αυτοκριτική τους για τον αποκλεισμό από το Champions League.

Ολυμπιακός: Ενεργοποιεί κι άλλους παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς για τα ματς με τη Σλόβαν

Η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητήριο της ομάδας και όσα είπε σχετικά με τις συνέπειες του αποκλεισμού και την απόδοση κάποιων παικτών είναι βέβαιο ότι θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές και στο πλάνο του Πορτογάλου για τις δοκιμασίες με τους Σλοβάκους, υπό συνθήκες μεγάλης πίεσης για την πρόκριση. Όπως θα έπρεπε ίσως να ήταν για ορισμένους και πριν από τους αγώνες με τη Λουντογκόρετς.

Ο Μαρτίνς φυσικά δεν αποποιείται και των δικών του ευθυνών, άλλωστε από την πρώτη στιγμή τις ανέλαβε. Αυτός είναι προφανώς που θα αποφασίσει για τον τρόπο και τα πρόσωπα με τα οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν, ωστόσο είναι βέβαιο ότι και ο ίδιος είχε στο μυαλό του σοβαρές τροποποιήσεις προτού καν ακούσει τα όσα είχε να πει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στην ομάδα και να μιλήσει για την αδιαφορία κάποιων παικτών στο Ράζγκραντ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει πάνω απ’ όλα να δει την ομάδα να έχει πάρει το μήνυμα και το μάθημα του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ και να είναι ακριβώς όπως πρέπει τουλάχιστον από πλευράς πάθους και διάθεσης στα ματς με τους Σλοβάκους. Διότι ξαφνικά ο Ολυμπιακός να γίνει πανέτοιμος από κάθε πλευρά μέσα σε μία εβδομάδα και με ό,τι έχει προηγηθεί σε επίπεδο προετοιμασίας δεν είναι και το πιο εύκολο.

Αναμένεται ότι θα δοθεί περισσότερος χρόνος και σε άλλους παίκτες, οι οποίο έως τώρα έχουν παίξει λίγο ή είχαν μείνει στο περιθώριο των επίσημων αγώνων. Όπως ο Τόμας Βατσλίκ στην εστία, ο Κένι Λαλά, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς στην άμυνα, ο Πιέρ Κούντε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο κέντρο, ο Αγκιμπού Καμαρά που είχε βάλει το γκολ στο πρώτο ματς με τους Βούλγαρους αλλά στη ρεβάνς δεν έπαιξε, ο Ονιεκούρου που στις προπονήσεις τουλάχιστον παρουσιάζεται σοβαρός και ενδεχομένως ο Ραντζέλοβιτς που είχε κάνει καλή προετοιμασία, αλλά δεν είχε παίξει στα επίσημα παρά μόνο λίγο. Ο Μαρτίνς θέλει να δει με ενδιαφέρον και την αντίδραση παικτών που βρέθηκαν στο στόχαστρο μετά τη Λουντογκόρετς, ώστε να ξέρει στην πραγματικότητα και ποιους μπορεί να υπολογίζει σοβαρά για τη συνέχεια. Τόσο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ όσο και γενικότερα.