Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League εάν κάτι πάει στραβά στο Μπακού

Ο Ολυμπιακός έμαθε ποια ομάδα θα βρει απέναντι του στο Europa League σε περίπτωση που κάτι στραβώσει στο Μπακού, κόντρα στη Νέφτσι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League εάν κάτι πάει στραβά στο Μπακού

Στο Μπακού δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νέφτσι και έχοντας πάρει προβάδισμα για την πρόκριση με το 1-0 του "Γ. Καραϊσκάκης". Ο στόχος των Πειραιωτών για τη φετινή τους ευρωπαϊκή περιπέτεια είναι να προκριθούν στους ομίλους του Champions League. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας το βράδυ της Τετάρτης θα ξέρουν και τον αντίπαλο που θα βρουν απέναντι τους στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον φυσικά έχουν πάρει την πρόκριση.

Η Λουντογκόρετς υποδέχεται τη Μούρα με το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων να έχει μείνει στο 0-0. Την Τρίτη, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" ποιος θα βρεθεί στο δρόμο τους σε περίπτωση που τα πράγματα στραβώσουν και ο Ολυμπιακός μείνει εκτός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια στα προκριματικά του Europa League.

Σε ένα τέτοιο άσχημο σενάριο ο Ολυμπιακός ξέρει ήδη την ομάδα που θα βρει στο δρόμο του. Το βράδυ της Τρίτης η Ελσίνκι αποκλείστηκε από τη Μάλμε με συνολικό σκορ 4-3 και σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν τα καταφέρουν τότε αυτή θα είναι η αντίπαλος τους.